lauantai 8. maaliskuuta 2014

English arrangement! I guess...

ensimmäinen versio
Joo keskiviikkona harjoiteltiin tälläsen perinteisen kolmion mallisen ja dekoratiivisen työn tekemistä, ja tässä käytettiin samoja kukkian kuin siinä tiistain asetelmassa, mutta eri asettelutapaa ja astiaa. Ja vau mikä ero! Tyylillisesti nää on ihan erilaiset vaikka kukat onkin ihan samat. 

asetelma vol. 2
Ja koska virheistään oppii niin hyvin, opettaja antoi seuraavaksi tehtäväksi purkaa edellinen asetelma ja tehdä se uudestaan ja korjata ensimmäisen virheet seuraavaan. Ja kuten ehkä tarkka näköisimmät huomaavat on tähän toiseen asetelmaan korjattu noita alas tulevia linjoja, jotka oli tossa ekassa vähän vajaat, poistettu typha ja apinanheinä, koska ne anto vähän liian aktiivisen kuvan ja pyrki ulos muodosta (niiden tilalle mä lisäsin tota eukalyptusta) ja toi profiilikaan ei ollu niin hyvä joka puolelta, joten sitäkin tuli vähän viilattua.

Materiaalit: perhoskämmekkä Phalaenopsis, tulppaani Tulipa, neilikka Dianthus,kuisma Hypericum, osmankäämi Typha, puolisuuri krysanteemi Chrysanthemum, jokin heisiViburnum, vahakukka Cerinthe,  leijonankita Ageratum, peikonpähkinä Corylus, (apinanheinä, eukalyptus Eucalytus)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D