maanantai 31. maaliskuuta 2014

Poika vauvan kastekranssi!

poikavauvan kastekranssi
Edellis perjantaina tuli tällänen työharjottelussa väsättyä. Tää oli siis asiakkaan tilaama poika vauvan kastetilaisuuteen. Siinä kun sitä tein niin tuntui siltä, ettei tästä mitään tule, mutta näin kun katselee näitä loppu kuvia, niin kyllä siitä tuli tosi kiva. Pikkasen toi seppeleen aukko jäi vähän pieneksi, mutta kun piti valita joko aukon koon tai muoviastian peiton välillä, niin en halunnut ton muovin sieltä näkyvän.

Toki sen olisi saanut niinkin toteutettua ettei se aukko pienene liikaa, mutta sitten olin jo alottanu tolla tavalla sitä tekeen. Eli taas se nähtiin, että pitäis muistaa pysähtyä miettimään, että millä tavalla teknisesti toteuttaa ja tutkia niitä materiaaleja ja vaihtoehtoja mitä siihen vois laittaa, niin saattaa päästä vähän vähemmällä.

Ja toi naavatillandsia (toi harmaa höttö) jonka lisäsin tohon lopuksi, teki kyllä huimasti lisää mielenkiintoa, ja sitten huomasin, että sitähän olis voinut käyttää enemmänkin ton sienen ja astian peittoon, siittäkin olis varmaan tullu tosi kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D