perjantai 17. lokakuuta 2014

Pehtorskan kasvojenkohotus

Pehtorskan uusi ilme
Tällä viikolla koulussa tuunattiin uusi ilme meidän koulun puutarhamyymälään. Meidän koko luokka päätti yhdessä, että myymälä on ehdottomasti isomman muutoksen tarpeessa. Ja mun mielestä tää meen lopputulos on oikein hieno, myyvä ja kaikki myymälän eri osat ovat nyt kokonaisuus.

Tarkoituksena oli käyttää opettajan tilaamaa kapa-levyä. Kapa-levyä käytetään paljon erilaisissa esillepanoissa ja näyteikkuna somistuksessa, joten näin ollen ope ajatteli sen käyttöön tutustumisen olevan hyödyllistä.Mä ainakin tykästyin siihen, koska siihen oli helppo leikata ympyrän malliset kurkistus aukot ja sillä sai nopeasti siistiä ja huoliteltua jälkeä.

kokonais kuvaa uudistuneesta myymälästä
Meidän luokka jaettiin kahteen ryhmään ja ryhmät saivat tietyt alueet myymälästä uudistettavakseen. Meidän ryhmä sai kassan takana olevan seinustan ja kassan vieressä olevan käytävän hoitaakseen. Meidän ryhmä jakautui vielä niin, että kaksi muuta otti käytävä seinustan ja minä ja Sonja otettiin kassan takana oleva alue.

Ajatuksena tässä oli selkeyttää kassan takana olevaa seinustaa, jossa oli kaksi isoa ikkunaa opettajien toimistotilaan. Me haluttiin antaa opettajille vähän työ rauhaa, joten ikkunat päätettiin peittää mustalla kapa-levyllä, johon tulisi kurkistus aukot. Alkuperäisessä ideassa kapa-levyä oli tarkoitus tulla paljon enemmän ja muullekin, mutta koska ylemmältä tasolta tuli käsky, ettei mitään saanut ostaa tai muutenkaan tuhlata ylimääräistä rahaa, niin päädyimmekin sitten kengännauha budjettiin, ja käytimme sen takia kapa-levyä vain toisessa ikkunassa ja toisen peitimme kuitukankaalla. 

Sain myös idean tehdä myymälään muistitaulun, johon kaikki irtonaiset liput ja laput saisi kätevästi talteen, tämä olikin myymälän hoitajan mieleen. Toinen ryhmä vaihtoi kaapin ja hyllykön paikkaa myymälässä, koska kaappi vei liian suuren tilan myymälän sisääntulo alueesta, myöskin kassalle avautui paljon entistä enemmän tilaa, joka sekin oli myymälän hoitajasta positiivinen muutos.

tässä vielä kuvat kaapista ja hyllyköstä, jotka vaihtoivat paikkaa
Toinen ryhmä sai tosiaan tehtäväkseen tuunata toisen puolen myymälästä, johon kuului myöskin näyteikkuna.

valmis näyteikkunaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D