torstai 10. huhtikuuta 2014

Keväisiä juttuja :P

intiaani narsissi
On vähän jäänyt jälkeen tämä blogin postaus nopeus, tosta oikeasta elämästä, ja nää tässä olevat työt on kyllä tehty jo aikaa sitten (hups!) kun en ole ehtinyt tänne vielä niitä laittaa. Eli tehtiin keväisiä töitä ja osaan oli annettu budjetti osaan ei. Kaikki työt onnistu ihan ok, mutta tästä ylimmästä tuli kyllä mun suosikki :) Ehkä se vaan on sopivasti nuorekas ja erilainen mun makuun.

Käytetyt materiaalit: narsissi Narcissus, pajunkissa Salix

sipulikukkaistutus
Tähän työhön oli annattu ohjeeksi, että sen tuli olla istutus sipuli kukista ja keväinen, joten mä päätin tehdä sen sitten tollaseen lasiastiaan, joka sitten suojaa noita sipuli kukkia kun ne tosta kasvaa. Ja koristeeksi tuli lilaa hiekkkaa, höyheniä ja maalattuja koivun oksia. Nää kuvat pikkasen vääristää tota värimaailmaa todellisuudessa siis paljon liilampi ja raikkaampi. Ja tästäkin tuli ihan hauska ja onnistunut.

Käytetyt materiaalit: narsissi Narcissus, helmililja Muscari, värhätty koivun oksa Betula, höyhenet + hiekka.

korkeakimppu
Tässä kimpussa taas oli annettu ohjeeksi, että sen tuli olla korkea keväinen ja hinna sai olla 35-40 €. Ja tää on kyllä mun suosikki niistä kimpuista jota sinä päivänä tehtiin.

Käytetyt materiaalit: neilikka Dianthus, leijonankita Antirrhinium, eukalyptus Eucalyptus, koreanonnenpensas Forsythia, oranssitähdikki Ornithogalum, pajunkissa Salix
matala kimppu, pohjana käytetty seppelvarpua

Käytetyt materiaalit: gerbera Gerbera, ruusu Rosa, lumipalloheisi Viburnum, aralian lehti Aralia, neilikka Dianthus, seppelvarpu Stephanandra

Ja uudestaan sano teletappi, ei kun siis opettaja :D

korkea kimppu nro. 2
Joo jouduttiin siis tosiaan tekeen uudestaan noi kimput ja kokeilemaan jotain toista lähestymis tapaa. Ja tässä on käytetty pikkasen saalimia tossa pohjalla, johon noi kukat on aseteltu.

matalakimppu nro. 2
Tähän matalaan kimppuut mä tein sitten uuden kimppu pohjan tollasesta paperimassa kankaasta, jota käytin tossa tete vati homassakin.

Ja käytetyt materiaalit on siis samat kun noissa yllä olevissa kimpuissa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D