sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Messu osasto, ja ihan kukassa!

kuvakollaasi Piha ja Puutarha messujen osastolta
Tää viikonloppu on mennyt nyt kyllä ihan kokonaan näitä messuja touhottaessa, mutta kyllä me vaan saatiin aikaiseksi hieno osasto! Ja kaikki sitä kyllä kehuikin :) 

Tässä on nyt ihan kuvia siitä lähtötilanteesta ja sitten ihan valmiista osastosta, ja yllätyksenä meille tässä projektissa tuli se, ettei messuosastolla ollutkaan seiniä, niin kuin oli aluksi luultu. Ja niin meidän olikin sitten pakko hieman improvisoida, kun meen kaikki työt oli suunniteltu seinälle ripustettaviksi :D sitten tehtiin sellanen päätös, että kaikki ripustettiin katosta, ja musta se oli oikeen hyvä idea, tuli tosi näyttävä kun saatiin sitä korkeutta siihen esillepanoon. Mutta arvatkaa kuka siellä katon rajassa heilui? No mä tietty, ja vielä sellasilla tikkailla jotka heilu, niin että meinas tulla merisairaaks :D 

Keksittiin myös laittaa tollaset tuolit ja pöytä sinne, johon mä sitten tein tollaset liivatelehdestä tehdyt muffinit ja kakun ja sitten siinä saattoi nauttia myös kupposen 'teetä', niinkun Piritta tossa yhdessä kuvassa tekee :D Hah hah haa! Ja idea noihin kakkuihin ja muffineihin tuli yhdestä sidontakirjasta, jota koululla selailtiin. Ja itse asiassa mä tein noita kakkuja yhteensä 5 kappaletta! Kolme harjotus kakkua ja yhden oikeen kakun ja sille vara kappaleen. Muffinit tuli kuitenkin tehtyä vaan yhteen kertaan (onneks)! Ja äiti anto meille noi kupit ja tassit lainaan ja autto mua noiden kakkujen kanssa muutenkin :) 

Tuli siellä messuilla sitten sidottua niitä kimppujakin ihan siellä järjestettyä huutokauppaa varten ja tietenkin myyntiin, ja samalla sai tutustuttua Porin alueen muihinkin kukkakauppiaisiin (verkostoituminen kunniaan) jotka oli kans mukana tässä meen messu hulinoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D