tiistai 23. syyskuuta 2014

Hotellihuone asetelmat

asetelma eka versio
Eilen koulussa harjoiteltiin asetelmia. Tehtävänä oli suunnitella hotellin huoneisiin Interflora ry:n kutsuvieraille 12 kpl pieniä asetelmia. Kaikki oppilaat tekivät oman version asetelmasta samanlaiseen astiaan. Mun versiossa ideana oli päällystää astia kokonan erilaisila lehdillä. Alunperin oli aikomus liimata erilaiset syksyn lehdet astiaan puuliimalla, mutta koska aika loppui kesken, kiinnitin lehdet pelkellä kaksipuoleisella teipillä. Palautekeskustelussa sain noottia siitä, ettei lehdet kestä ilman käsittelyä huoneenlämmössä kovin kauaa.

toinen versio

Asetelman toiseen versioon korvasin lehdet tapetilla ja lisäsin pihj´lajanmarja ketjutusta, opettajan mielestä asetelma olisi parempi ilman niitä. Näistä viimeisistä versioista valittiin sitten yksi joka toteutettiin Interflora Suomi ry:n kutsuvieraiden hotelli huoneisiin. Mun asetelmaa ei voinut toteuttaa kun krysanteemeja oli vain kymmenen ja olisi tarvitti kaksitoista. Mutta oli hauskaa päästä toteuttamaan toisen luokkakaverin ideaa, kun tiesi että ne ihan oikeesti pääsee johonkin käyttöön.

asetelman luonnos
Jouduttiin myös asetelman toteuttamisen lisäksi, piirtämään luonnos asetelmasta. Mun mielestä siitä tuli ihan luonnoksen mukainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D