maanantai 1. syyskuuta 2014

Persikka sorbetti

'frutti petutie & peach nectar'
Mun mielestä kynsilakkojen ja huulipunien nimet on ihan mielettömän söpöjä. Ja oon aina ihan hirveen pettyny jos joku tietty sävy on vaan merkitty numeroilla. On jotenkin hienoa kun jokin sana tai muutaman sanan yhdistelmä kuvaa täydellisesti jotain sävyä tai väriä. 

Mutta siinä olin päivän pohdinnat. Siirytään sitten näihin itse kynsiin, joista tuli ihan mielettömän kivat! Tein nää ihan sponttaanisti sillä tavalla, että valitsin vaan ekan lakan joka sattui käteen, mutta kai se oli sitä intuitiota tai jotain. 

Mutta jotenkin näin syksyn alla tollanen persikkainen oranssi sävy vetos muhun. Oon muutenkin enemmän syksy kun kesä ihminen täytyy myöntää :P Syksyllä on musta kauniimpaa ainakin sillon kun kaikki puut on ruskassa, ja ilmakin on kivempaa, enkä nyt tarkoita sitä sadetta vaan lämpötilaa, voi käyttää takkeja ja huiveja ja lakkeja, muttei silti tarvitse palella koko ajan niinkun talvella.



P.s. aika hyvin toimii toi dramaattinen kynnen muoto tollasen hempeän ja tosi tyttömäisenkin lakan kanssa, tai nehän oikeesti täydentää toisiaan tosi hyvin, me like it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D