maanantai 1. syyskuuta 2014

syksyinen kimppu


Tänään koulussa harjoiteltiin kimppua. Aiheena oli syksy. Tein tälläisen samantapaisen kimpun jo eilen siellä messujen kimppu näytöksessä, mutta koska en saanut siitä kuvaa, ajattelin, että tekisin sen nyt toiseen kertaan. Tästä ei kyllä tullut yhtä hyvää kuin siitä messuilla tehdystä.

Spiraali oli ainakin ihan kierossa josta johtuen koko kimppu kenotti miten sattuu ja noi punaiset ruusut jäi vähän törröttämään liian korkealle ja ne tuli ulos profiilista. Ja revonhännätkin olisi pitänyt olla vierekkäin, en edes tiedä mikä aivokatkos mulle syntyi ajattelin kyllä, että ne pitäis olla vierekkäin, mutta sitten laitoin ne kuitenkin erikseen. Olisi vaan pitänyt ottaa enemmän materiaalia niin olisi saanut kunnolisia jonoja/rivejä aikaiseksi.

profiilikuva
Käytetyt materiaalit: Ruusu Rosa, kaunopunahattu Echinacea, keltakärsämö Achillea, pihlaja Sorbus, komeamaksaruoho Sedum, punarevonhäntä Amaranthus, risiini Ricinus, purppurapunalatva Eupatorium, herttavuorenkilpi Bergenia, kuunlilja Hosta, viliviini Parthenocissus, omena Malus.

Muut materiaalit: mustarautalanka ja musta puolalanka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D