torstai 22. tammikuuta 2015

Kevään tuntua

tilatyö vapaa-asettelulla
Tällä viikolla koulussa harjoiteltiin tilatöiden tekoa, sekä erilaisia isoja kimpuja. Ensiksi piti valita koululta, jokin tietty tila johon työ tulee. Minä valitsin tilaksi meidän koulun uusimman rakennuksen eli LVI-halliin ja tarkemmin sanottuna portaikon välitasanteen. Ajatus tähän työhön lähti noista tilassa olevista ikkunoista. Opettajalta tuli myös sellainen käsky, että työssä tuli käyttää suppilo tekniikkaa. Hauskana yksityiskohtana päätin lisätä yhteen ruutuun jalkapallo aiheisia paperisuikaleita, ihan siksi että ehkä niitä LVI-poikia kiinnostaa ehkä vähän enemmän jalkapallo kun kukat :D

tilatyö paikallaan
Tässä vielä isompi kuva tilatyöstä paikallaan portaikon tasanteella.

seisovakimppu
Tehtiin tällä viikolla myös erilaisia isoja kimppuja. Minä halusin kokeilla sellaisen palikka kimpun tekemistä vielä kerran, koska edellisellä kerralla se ei onnistunut niin hyvin, mutta tällä kertaa se onnistui paremmin, ensi kertaa ajatellen täytyy muistaa tehdä vielä enemmän noita lyhyitä tikkuja, että saa kimppuun leveyttä ja kimpun yläosaan lisää tilaa ja keveyttä. Ajatuksena oli myös tässä kimpussa kokeilla formallineaarista tyylisuuntaa tavallisen dekoratiivisen sijaan, mutta en tiedä onnnistuiko se hyvin, olisi pitänyt vielä voimakkaammin ryhmitellä samoja materiaaleja yhteen, mutta ensi kerralla sitten voi parantaa :)
käteen sidottu seisova kimppu
Kokeilin myös tälläistä käteen sidottua seisovaa kimppua. Siitäkin tuli ihan onnistunut ja kiva. Ensi kerralla täytyy muistaa kiinnittää huomiota profiiliin, koska tästä kimpusta tuli vähän tois puoleinen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D