torstai 29. tammikuuta 2015

Tällä viikolla tälläistä


sateenkaari rosemelie
 Tällä viikolla koulussa ollaan harjoiteltu surusidontaa ja sitten saatiin myös harjoitella vapaasti mitä tahansa työtä, joka tarvitsisi lisää harjoitusta. Minä päätin tehdä vähän erilaisen seppeleen ja rosemelien. Molemmat onnistui hyvin omasta mielestä, jätin seppeleen purkamatta odottamaan ensi viikon maanantaihin koska halusin saada vielä toisenkin opettajan mielipiteen. Rosemelien tein valmiiksi koton kun en ihan saanut sitä koulussa valmiiksi.

seppele astiassa
 Oli kiva kokeilla vähän tälläistä erilaista seppelettä. Tein sen vapaa-asettelulla, vapaaseen veteen, tikku/sidos pohjaa apuna käyttäen. Astissa oli veden lisäksi myös hiekkaa, lisätukea antamassa.

formallineaarinen surulaite
Tätä formallineaarista surulaitetta oli kanssa tosi kiva tehdä, tykkäsin paljon. Toivottavasti saisi myös asiakkaille suositeltua ja myytyä tälläistä, koska sitä oli niin kiva tehdä. Se antoi aivoille vähän haastetta kun joitui ajattelemaan ihan toisin kuin yleensä.

surukimppu tekstiili suunnittelijalle
Etätehtävä tällä viikolla oli suunnitella surukimppu tekstiili suunnittelijalle. Ideana tässä mun työssä oli 'tyynymäinen' muoto ja kangas suikaleista punottu kimppu pohja, väreiltään aika ronski, mutta mitäs sitten! Ehkä saaja tykkäs väreistä, who knows?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D