maanantai 24. helmikuuta 2014

Budhan pähkinä sentään!

alkuperäinen piirroksen malli
Tänään koulussa harjoiteltiin korutekstausta. Sain siinä opettajalta lainaksi sellasen mustetäytekynän, joka on siis sellanen säiliöllä varustettu mustekynä, ja meni heti kyllä must have- listan kärkee! Ihan mieletön oli käytössä ja sillä kun koko päivän tekstas ja sitten kokeili sellasta tavallista tussia, niin huhu huh! Ero oli kyllä ihan kirjaimellisesti silmiin pistävä. Kirjoittaminen sillä mustekynällä oli kyllä paljon kevyempää ja sellasta sulavaa, kun taas tolla hiukan jo kerjestä pyöristyvällä tussilla tekstaus on ihan kauheeta. Ja  tekstin jälkikin oli paljon terävämpää ja siistimpää kun tussilla, se vaan oli ongelmana (joka tuntuu aina olevan musteissa) että sen musteen tasainen tuleminen ulos kynästä on vähän haasteellista, mutta sitten kun kynää vähän "herätteli" lämpimällä vedellä, niin kyllä sieltä sitä mustetta, sitten tuli ulos. 

Ja loppu päivästä harjoteltiin lisää luonnospiirtämistä. Tällä kertaa ihan kunnolla mittakaavassa. Ei se mittakaava piirtäminen mun mielestä oo niin hirveetä, kun näissä meidän tehtävissä ei ees tarvi olla millimetri tarkka, kun sellanen noin arvio riittää. 

lopullinen mittakaavapiirros
Ja sellanen siitä tuli! Onnistu ihan okei, ja siihen olin tyytyväinen et mul oli just oikeen väristä tussia, joka sopii just täydellisesti noihin Alocasian lehtien piirtämiseen :)

 P.s toi postauksen nimi tulee tosta työssä olevasta budhan pähkinästä! (paras kasvin nimi 4 ever! Tai no ehkä toi Rosa pimpinella (juhannusruusu) hakkaa senkin :DD) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D