torstai 20. helmikuuta 2014

Seppele; osa 6, and hopefully the last one!

nuppineua tekniikalla toteutettu kukkaryhmä

Tällä viikolla koulussa harjoiteltin taas, sitä iki-ihanaa seppelettä! Mutta onneksi ensi viikoksi on vähän muuta luvassa. Ja tää kukkaryhmä kiertää sen koko seppeleen, ja se on sitten kiinnitetty nuppineuloilla ja haarukkalangoituksella ja kukkina on käytetty samoja kukkia kun niissä edellisissäkin seppeleissä. Ja voin sanoo et noi kolmeen, neljään kertaan käytetyt tulppaanit alko oleen jo aika hyvässä kuosissa, ihme et ne edes pysy tossa pohjassa enää kiinni.

haarukkalangoitus harjoitusta
Ja kun oltiin saatu edellinen työ tehtyä, niin siinä opettajan niitä arvostellessa, tuli hän siihen tulokseen, että kaikki tarvii haarukkalangoitus harjoitusta, joten seuraava työ tehtiin sitten koknaan haarukkalangoittamalla, ja nuppineulojen käyttö oli kielletty, mä käytin kyllä yhden nuppineulan, mutta opettaja ei huomannu sitä! Muhahaa!! Ja se oli kans määrätty et piti käyttää noita tikkuja, kun niihin oli helppo harjotella sitä haarukkalangotusta.

Kukkaryhmän materiaalit: flamingonkukka Anthurium, tulppaani Tulipa, neilikka Dianthus, oranssi tähdikki Ornithogalum, peikonkämmen Philodendron, rönsylilja Chlorophytum


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D