maanantai 17. helmikuuta 2014

Seppele; osa 5

Seppeleen kukkaversio nro. uno
Juu, ja tänään niin kuin kuvasta arvata saattaa, oli koulussa taas aiheena seppele, yllätys, yllätys! :D Tarkemmin oli aiheena, vapaasti aseteltu kukkaryhmä, tohon vapaasti aseteltuun pohjaan. Hiukkasen oli haastavaa yrittää opetella pois tosta tavallisesta asettelu tavasta, ja yrittää omaksua uutta. Ja vaikka toi vapaasti aseteltu kuullostaakin aluks helpommalta, ei se todellakaan sitä oo.

Ja tähän kuvaan korjasin noita flamingon kukkia
Ja sen takiakin korjasin noiden kukkien asettelua, opettajan palautteen jälkeen, useampaankin otteeseen


Ja tähän viimeisen ja ensimmäisen kokeilun erona oli se, että tässä viimeisessä ei ole noita vaaleita germinejä (Gerbera), koska en saanut niitä istumaan kunnolla seppeleeseen, milloin niistä tuli jonoa, milloin linjaa, milloin SILMIÄ! Joten päätin sitten hermoja säästääkseni jättää ne kokonaan pois. Ja noi flammarin kukat oli kans jotenkin vaikeet, ehkä sen takia, että niitä oli vaan kaks ja ne oli vähän tummempia kuin muut kukat, vaikka ne ihan tohon värimaailmaan sopikin. Haastavaa oli muutenkin sen ajattelutavan mieltäminen, että kukassa on kaksi päätä, ja kumpikin saa näkyä, (varret saa jäädä vaikuttamaan) ja ilmaa, ilmaa, lisää ILMAA! Koska se ei maksa mitään. Kukkakauppiaaan ikuinen mantra... mutta niin totta se vaan on. Komiulotteisuus korostu kanssa tosi paljon tässä asettuletavassa.

Kukkaryhmän materiaalit: flamingonkukka Anthurium, tulppaani Tulipa, neilikka Dianthus, tähdikki Ornithogalum, peikonkämmen Philodendron, rönsylilja Chlorophytum

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D