torstai 22. toukokuuta 2014

Työssäoppiminen: esillepano Lepolassa

somistussa lepolassa
Eli eilen sain tehtäväkseni somistaa ja laittaa esille, tällä viikolla Lepolassa tarjouksessa olevia tuotteita ja samalla sain sitten tehdä siihen näyttävät asetelmat.

asetelma

Ja tässä on vielä erikseen kuva noista asetelmista. Joissa on siis ihan tavallinen mujsta kukkaämpäri, tuolla sisällä ja siinä päällä pahvinen töttörö, joka tulee gerberojen suojana tukkuun, ja se pahvi on sitten päällystetty tollasella keväisellä paperilla. Ja kukat on siis aseteltu vapaaseen veteen ja suppiloihin, noi pajun oksat antaa siis tarpeeksi tukea noille muille kukille.

Käytetyt materiaalit: kympidium orkidea Cymbidium, neilikka Dianthus, ruusu Rosa, valkolilja Lilium, noitapaju Salix, lily grass.

ATK taidot :D

Word:llä tehtyjä kuvastoja ja tarjoushinnasto

Tuli tossa edellis viikkona tehtyä jo tollasta valmistujais/yo ruusu kuvastoa, jossa on siis kuvia saatavilla olevista lajikkeista ja sitten myös kuvia noista värjätyistä ruusuista, jossa oli kaiken näköstä glitteri, helmi, lumi ja neon päällystystä, jopa pimeässä hohtavia! Katso video pimeässä hohtavista ruusuista. lisää kuvia muista värjätyistä ruusuista näkee tästä. Jotkut noista värjäyksistä on aika hirveitä :D, mutta osa on ihan onnistuneitakin, kuten toi 'Avalance peach' satin R76 ja Bling Bling R10.

Ja tällä viikolla tuli kans käytettyä Wordiä, kun tein sillä tollasen hinnaston, missä on vähän noita tarvikkeita tarjouksessa. Ja työpaikan pomo nimitti mua propelli hatuks :D kai se täytyy ottaa kohteliasuutena, vaikka ei noiden tekeminen nyt kovin kummosia ATK taitoja vaadi, tai sitten mä osaan käyttää tietokonetta paremmin kun luulin :D, mikä on vaan hyvä asia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D