tiistai 6. toukokuuta 2014

Työssäoppiminen: seppele



Juu eli tuli harjoittelussa tehtyä tällänen seppele, niitä harvoin enää tilataan kukkakaupoista, (tämäkin tilaus tuli ulkomailta) mikä sinällänsä on harmi, koska kukkasidonta työnä seppele on musta se kaikkein hienoin, ja siinäkin just ne kaikki variaatiot ja päällystys mahdollisuudet on ihan rajattomat. Mutta onneksi sain sen tehdä niin tuli kartutettua osaamista :) Ja budjetinkin suhteen oli vapaanpaa kuin yleensä, ei tarvinnut miettiä, että riittääkö kukat, kun piti miettiä sitä että riittääkö seppeleessä tila :D

Aika hyvin sain kuitenkin ton kukkalaitteen pysymään sopivan kokoisena ettei mennyt ihan poskelleen nuo mittasuhteet. Vaikka en  seppele rungon mittasuhteita korjannutkaan, kun se ei ole harjoittelu paikalla tapana, mutta ei se nyt näin valmiissa työssä kovin paljon häiritse. Ja tähän työhön oli vielä tilattu VIIDET nauhat! Joten ehkä on ihan hyvä että seppeleen aukko on vähän isompi, ettei mene koko työ ihan tukkoon.

seppeleen runko edestä ja takaa
Tässä vielä seppeleen runko valmiina. Ekaksi oli ajtuksena jättää taka puoli päällystämättä, mutta siitä reunasta tuli niin ruma, että päätin sitten laittaa siihen pienen määrän tuijaa. Ja kyllä se ton tuijan kanssa on ehdottomasti paljon siistimpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D