tiistai 17. kesäkuuta 2014

Morsiussidontaa: morsiuskimppu

morsiuskimppu
Tällä viikolla koulussa ollaan harjoiteltu morsiussidontaa. Tehtävänä oli valita häälehdistä häämekko morsiamelle, ja sitten piti suunnitella siihen mekkoon sopiva kimppu. Kimpussa tuli huomioida mekon väri, materiaalit, koristelut, siluetti jne. Minun valitsemassa mekossa oli tylli helma, johon oli liimattuna pieniä strasseja, myös mekon korsetissa/yläosassa oli strasseja. Yläosassa oli myös pystyraidallinen kuvio, jonka ideaa toistin, kukkien asettelussa riveihin. Kimpusta löytyy myös timanttineuloja ja helmiä, jotka yhdistyvät yläosan kirjailuun. Olisin halunnut käyttää kimpun mansettiin valkoista tylliä, mutta sitä ei koululta löytynyt, joten tein ensimmäisen mansetin valkoisesta kuitikankaasta. Siitä tuli kuitenkin niin ruma, että käytinkin sen tilalla mustista höyhenistä ja sametista tehtyä mansettia, jonka oli tehtyn valmiiksi edellis vuoden floristiopiskelija.

tässä vielä isompana, kuva häämekosta
Alunperin kimpun piti olla väreiltää valkoinen ja hopea, mutta koska käytin sittenkin valmista mansetti pohjaa, joka oli musta, niin lisäsin sen sitten kanssa mukaan. Näin jälkikäteen ajateltuna tuo musta, valkoinen, hopea yhdistelmä onkin aika kiva :)
havainnollistavia tekniikka-kuvia lisää

Luonnoskuvia morsiuskimpusta
Käytetyt materiaalit: ruusu Rosa, oksa krysanteemi Crysanthemum, neilikka Dianthus, germini Gerbera, peiponkaali (värjätty hopeiseksi) Galax, herttalyhty Cerobegia.

Muut materiaalit: helminauha, irto helmet, timanttineulat, musta sametti, mustat höyhenet, musta nauha, hopeinen spray-maali, kuumaliima, kylmäliima, rautalangat, florateippi (valkoinen ja musta) ja pahvi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D