lauantai 28. kesäkuuta 2014

Yksinäisen kimpun päivä (The Lonely Bouquet Day) 29.6.2014!

Kaikki alkoi siitä, kun belgialainen Emily Avenson otti tavakseen kerätä puutarhastaan kukkia, sitoa ne kimpuksi, ja laittaa ne tyhjiin lasipurkkeihin ja jättää niitä salaa ihmisten löydettäväksi. Pikku hiljaa muutkin innostuivat tästä mahtavasta, onnellisuutta ja kauniita kukkia jakavasta ideasta. 

Viime vuonna sitten järjestettiin ensimmäinen virallinen kansainvälinen Yksinäisen kimpun päivä. Päivään osallistui hurja määrä kukka-alan ammattilaisia ympäri maailmaa, ja Suomestakin löytyi hyvä määrä yksinäisiä kimppuja! Tänä vuonna yksinäisen kimpun päivää vietetään siis toista kertaa :)

Minäkin siis ajattelin osallistua tähän hienoon juttuun! Jos haluat lukea lisää tietoa yksinäisen kimpun päivästä, vieraile sen facebook sivuilla tai virallisilla nettisivuilla. Jos löysit kimpun, jossa oli tämän blogin yhteystiedot jätäthän kommentin tähän postaukseen! Haluaisin kovasti tietää keitä kimppuni ovat (toivottavasti) ilahduttaneet :)  Ja jos et ole vielä löytänyt kimppua itsellesi, nyt kipin kapin huomenna sellaista etsimään :)


Minun tekemät yksinäiset kimpput

The Lonely Bouquet's
Neljä mun tekemistä kimpuista jätin Poriin, linja-auto asemalle, BePopin sisään käynnille postilaatikon päälle, Sokoksen ja Finkinon väliselle penkille, sekä 'Mairen' viereen kävely kadulle. Yhden kimpun veimme vammalaan, kun kävimme tädin luona katsomassa koiranpentuja! :)

6 kommenttia:

 1. Heippa! Löysin kesäkukkakimppusi Vammalan torilta! En ollut ikinä kuullutkaan yksinäisen kimpun päivästä, niin tämä oli täysi yllätys. Nyt kimppulla on uusi koti. Kiitos sinulle tästä, kimppu piristi todella päivääni! :)

  -Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että kimppuni ilahdutti jonkun päivää! :)

   Poista
 2. Ajeltiin kavereiden kanssa BePopin ohi ja huomattiin kukkakimppu missä roikku joku lappu. Oli ihan pakko hypätä auton kyydistä ja katsastaa asia :D Ensimmäinen veikkaus oli muistokukka? Onneksi oli ilosempi asia ! Kiitos ihanasta kimpusta, piristää mun iltaa keittiön pöydällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hieno homma tälläsiä tarinoita lisää :)

   Poista
 3. Löysin eilen illalla Mairen viereen jättämäsi kimpun maasta Eetunaukion lavan edestä ilman purkkia ja nyt se piristää maljakossa keittötäni. Kiitos, ihana yllätys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! mitenkäs se sinne maahan on päätynyt, no pääasia että pääsi sun matkaan :)

   Poista

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D