keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Morsiussidontaa: pakkaus

morsiuskimppu, pakkaus
Tänään koulussa harjoiteltiin siis morsiuskimpun, heittokimpun, sulhasen vieheen ja kaason rannekorun pakkausta. Tässä on siis ruskealla paperilla päällystetty pahvilaatikko. Johon on sanomalehdestä muotoiltu kolot morsius- ja heittokimpulle. Sanomalehti on sitten peitetty valkoisella silkkipaperilla. Kaason rannekoru ja sulhasen viehe on pakattu yksittäin paperipusseihin, joihin on kirjoitettu mikä on kenenkin.

Mietin noita viehettä ja rannekorua pakatessani, että laitanko ne noihin pusseihin vai teenkö jonkun sellofaani pakkauksen niille. Ja näin jälkikäteen ajateltuna se sellofaanipaketti olisi olut parempi, koska kuten opettaja huomautti, olisi kiva että ne näkyvät haettaessa asiakkaalle ja tässä paketissa ei sitten tiedä miten päin ne on oikeinpäin, joten niitä tulee sitten käsiteltyä vähän kömpelösti.

Lopuksi vielä lisättiin laatikon päälle sellofaania ja peprinarusta tehty rusetti.

Pakkaus materiaalit: pahvilaatikko, ruskea pakkaus paperi, sanomalehti, valkoinen silkkipaperi, kaksipuoleinen teippi, nitoja, pakkausteippi, sellofaani, kaksi paperipussia ja paperinarua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D