torstai 9. tammikuuta 2014

Ensimmäinen blogipostaus

Nostetaan malja ensimmäiselle postaukselle!
Kuten yllä olevasta otsikostakin voi päätellä, tämä on ensimmäinen blogipostaukseni. Ajattelin että ensimmäisessä postauksessa teitä ehkä kiinnostaa miksi pidän blogia. Suurin syy blogin pitämiseen on koulu, sillä blogi tulee toimittamaan oppimispäiväkirjan/ portfolion virkaa. Tietysti postaan muistakin kiinnostuksen kohteistani kuten vaatteista, kynsilakoista, sisustuksesta, tatuoinneista, kavereista, ruuasta ja niin tietysti niistä kukista, koska opiskelen floristiksi :D Todennäköisesti teen isomman postauksen myös kukkasidonta kilpailuista joihin olen osallistunut, jos sellaiselle löytyy kiinnostusta.
Ajattelin että postauksissani tulisi olemaan paljon itse ottamiani kuvia töistäni/ koulutehtävistäni, en kuitenkaan omista super hienoa järjestelmäkameraa (vaikka olenkin kaavaillut sellaisen ostamista :P rahan menoa tiedossa, katsotaan venyykö opiskelijabudjetti) joten joudutte tyytymään älypuhelimen ja tavallisen digikameran kuvanlaatuun. Todennäköisesti tekstin osuus tulee olemaan aika pientä ainakin näin aluksi, tai eihän sitä tiedä vaikka minäkin innostuisin kirjoittelemaan enemmänkin.
Toivottavasti blogini herättää kiinnostusta myös luokkamme ulkopuolella ja saan lukijoiksi sellaisia ihmisiä jotka ovat kukista ja floristiikasta muuten vain kiinnostuneita :)
Antoisia lukuhetkiä! :D

1 kommentti:

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D