tiistai 28. tammikuuta 2014

Porin häämessut

Tanssiurheiluseura Oikea Rytmi ry esitteli häämuotinäytöksissä upeita pukuja
Olin Porin häämessuilla viime sunnuntaina, ja oli kyllä kiva ja antoisa kokemus. Seurana mulla oli mun täti ja mummu ja oli ihan kivaa viettää yhdessä aikaa. Tuosta häämuotiesityksestä ei oikein ole enempää hyviä kuvia (ja tämäkin hieman heilahtanut) koska istuimme niin takana salissa ja esiintyjät liikkuivat koko ajan. Enkä viitsinyt myöskään häiritä muita katsojia sokaisevalla salamavalolla, mutta hieno oli puku loisto, ja kyllä sieltä muutama omakin suosikki löytyi :) 

Morsiuskimppu kilpailu

Voittajaksi äänestettiin keskellä ylhäällä oleva
Laineen kukan kimppu,
toiseksi tuli Antin kukka, ylhäältä oikealta,
ja sen alapuolella oleva Kartanon kukan kimppu kolmanneksi.

Häämessuilla on myös tapana järjestää morsiuskimppu kilpailu, jonka voittajan saavat messukävijät äänestää. Ja päätin vielä laittaa lisää kuvia omista suosikeistani. Jos joku haluaa katsoa lisää kuvia tai tietoa messuista niin niitä löytyy täältä.Kuvakollaasi kilpailun kimpuista.

Sähäkkä sähkönsininen

Morsiuskimppu wanda- orkideasta
Tämä sininen morsiuskimppu on oma suosikkini koska, minulla on meneillään sininen kausi ja kaikki sen väriset miellyttää silmää :D ja koska pidän ihan hirveästi noista karhunheinistä tuossa kahvan jatkeena ja tykkään myös itse noista tuonenkielon lenkeistä, musta ne on tosi selkeet vihreet ton wandan pariksi. Jos olisin itse tehnyt tämän kimpun, olisin liimannut vielä väriin sopivia helmiä karhunheinään, ja lisännyt heinää myös yläosaan kimppua, muta ehkä kimpun tekijä pyrkikin todella yksinkertaiseen ja selkeään kokonaisuuteen.

Ihana sähkönsininen wanda-orkidea, jonka väri on siis ihan aito, ei värjätty :)
Ja toi wanda-orkidea vaan on niin hieno, olen itse asiassa nähnyt livenä tuota orkideaa kolme kertaa aikaisemmin, kaksi kertaa ruukku kasvina ja kerran aikaisemmin leikkona ja aina se jaksaa ihmetyttää värillään :)

Vaaleanpunainen unelma


Hempeä morsiuskimppu nerinestä ja harsokukasta
 Ja tämä oli mun toinen suosikki, koska siinä oli nerineä, josta tykkään tosi paljon ja nuo höyhenet ja harsokukka antaa tosi kivaa keveyttä tohon kimppuun. Ja taas pitkä varsiosa/ varret ne on mun omasta mielestä hienot morsiuskimpussa.

Ja suut makiaks! 

Tän kakun pinta näytti ihan tikatulta kankaalta
 Nami nami! Nää kakut kyllä näyttääkin ihan syötävän hyviltä, mutta tuskimpa ne sisältä mitään syötävää on sillä ne oli koko päivän tuolla messu alueella ilman mitään kylmäkaappeja. Kysyinkin äidiltäni, joka on ammatiltaan leipuri, että mitä materiaalia noi kakut mahtaa olla sisältä, niin äiti vastasi että todennäköisesti se on styroksia, joka on päällystetty sokerimassalla ja muilla kakkukoristeilla, mutta mene ja tiedä.

Cup cakes! Kyllähän niitäkin voi tarjota hääkakun sijaan :)
 Ja tälläisen strassinauhoilla koristellun kakun mä sitten haluan omiin häihini! Täytyykin siltä äipältä kysästä, että miten ois onnistuisko? Toivottavasti, sillä tää oli hieno!

Noi koristepursotuksetkin näyttää ihan hemiltä! Vau!

 Ja mun panokseni messuhuumaan


 Eli vaikka mun työssäoppimispaikalla ei ollut omaa osastoa messuilla, niin luvattiin sponssata kukat erään vaateliikkeen osastolle. Toivomuksena oli morsiuskimppu, mahdollisimman kapealla kahvalla, jotta se sopisi mallinuken käteen, hiuskoru ja sulhasen viehe. Väreinä töissä piti käyttää valkoista, luonnonvalkoista, sampanjaa ja persikkaa.


 Eli hiuskoru ja viehe ovat alusta loppuun mun tekemiä. Ja mun mielestä niistä tuli oikeen kivat, ja oli kiva nähdä ne mallinukkien käytössä, kun harvoin sitä näkee enää omia töitään kun ne liikkeestä lähtevät. Ja pohdiskelimme kukkien kestävyyttä työkavereiden kanssa, mutta ihan hyvännäköisiä olivat kaksi tuntia ennen messujen sulkeitumista, eli hyvin olivat kestäneet koko pitkän päivän spottivalojen paahteessa :)

Hopeinen myrttilanka, paksumpi myrttilanka, luonnonvalkoiset helmet,
 kuisman marjat Hypericum, krysanteemi Chrysanthemum, tähdikki Ornithogalum

Hiuskoru sivulta kuvattuna

Morsiuskimppu sivusta

Myrttilanka, helmet, kuisma Hypericum, talea- ruusu Rosa,
 isoneilikka Dianthus, perhosorkidea Phalaenopsis, tähdikki Ornithogalum,
 krysanteemi Chrysanthemum, salal Gaultheria 
 Ja tästä morsiuskimpusta, mun tekeleitä oli noi helmi ja kuisman marja ketjutukset. Mä lisäsin ne lopuksi kun työkaveri oli saanut kimpun muuten valmiiksi, meillä oli oikeen hyvä työnjako :D

Gala klips- hakaneula, myrttilanka, helmiä,
 isoneilikka Dianthus, kuisma Hypericum,
peiponkaali Galax, muratti Hedera, 
Tää sulhasen viehehän oli tehty ihan perustekniikalla, ja kiinnitys oli galaklips- hakaneulalla. Vieheen varren koristelin kieputtamalla siihen myrttilankaa ja laittamalla päähän helmen ja kuisman marjoja. Ja noi kuisman marjat, hopeinen myrttilanka ja luonnonvaaleat helmet toistuu joka työssä niin tulee sitä yhteneväisyyttä.

Ja tekniikka ja kiinnitys näkyy tässä
Tämmöset tällä kertaa, tulee nyt paljon hää-aiheisia postauksia paljon, mutta mikäs siinä onhan se kiva aihe :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D