torstai 23. tammikuuta 2014

Kukkakorut; sormus

The Line of the Rings :D

 Tänään koulussa kokeilin tehdä sormuksia kukilla koristeltuna. Päädyin tekemään kolme erilaista. Oma suosikkini taitaa olla toi eka oksaruusulla koristeltu alumiinilanka sormus.

Valkea ruusu-unelma

sattumalta sopi vielä päivän asuunkin :D
Pohjana tässä sormuksessa on valkoinen alumiinilanka, josta on tehty itse sormeen tuleva osa. Koristeena vaaleansinisiä helmiä ja oksa ruusun kukkia ja nuppuja. Näin jälkikäten ajateltuna olisi pitänyt valita vieläkin pienempi kukka oksaruususta ja tehdä pohjasta isompi, jotta se olisi kunnolla tullut ruusun kaikille puolille. 

Valkoinen alumiinilanka, hopeinen myrttilanka, sinisiä helmiä, oksaruusu Rosa

 Black & White


Toisen sormuksen tein mustasta myrttilangasta, arabiantähdikin kukista koristeena oli yksinkertaisesti mustia helmiä. Minusta arabiantähdikin kukat peittävät hiukan liikaa, olisi ollut parempi jos helmet olisivat päällä ja tähdikit alempana. Opettajani ehdottikin korua sormen sijasta pidettäväksikin esim. hiuksissa ja kokeilikin sitä luokkakaverin hiuksiin malliksi. Ja kyllä se toimikin paremmin hiuksissa, se oli liian iso sormessa pidettäväksi.

Musta myrttilanka, mustat helmet, arabiantähdikki Ornithogalum

Kupari sähärä

Kultainen flat alumiinilanka, kuparinen myrttilanka, kultaiset helmet, vahakukka
Tämä kolmas versio on itse asiassa kakkos versio tuosta mustasta sormuksesta, koska halusin kokeilla pienempää kukkaa arabiantähdikin tilalla, ja tämä vahakukka olikin paljon parempi tähän tarkoitukseen. Sormusosana käytin flat alumiinilankaa, koska sekä opettajan mielestä, että omasta mielestäni edellisen version myrttilangasta tehty sormusosa oli jotenkin hankala sormessa, ja tämä alumiinilanka onkin paljon tukevampi vaihtoehto isolle sormukselle. Tuohon ekaankin sormukseen olisi kannattanut käyttää tavallisen sijasta flat alumiinilankaa, koska siitäkin tuli aika iso ja painava.

Ja vielä sivusta kuva niin näkyy toi kiinnityskin :)
Kaiken kaikkiaan tuli ihan hyviä sormuksia, ja paljon taas oppi ensi kertaa ajatellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ja kipinkapin kommettia tulemaan :D